Souhr 10.ročníku

Termín do kdy měli soutěžící odeslat své deníky ke kontrole vypršel, tak zde dám pár informací jak to vypadalo v éteru během závodního víkendu.
Letos se pomocí registračního formuláře do soutěže přihlásilo 32 soutěžící stejně jako v roce 2014. Deník ke kontrole poslalo 23 „závodníků“ a 9 jich deník nedodalo. Vím, že z těch devíti 100% ještě 3 vysílali, proč neposlali deník, nevím (Apollo, Horizont a Skipper). Dva ze zbylých se omluvili, co se stalo se zbytkem nevím.
Par lidí změnilo QTH oproti přihlášce i to lze (někteří si vyjeli dokonce úplně jinde i oproti náhradní kótě). V dalším ročníku jistá diskvalifikace.
Více o změnách v připravovaném článku.

Jinak jsem ve směs spokojený jak s počtem účastníků, lidí v éteru (dost jich vyjelo na kóty jen rozdat body, tak s průběhem závodu. Mám jednu připomínku a to k Expedici z kóty Táňovo, která neustále migrovala po pásmu a bez upozornění skákala do relací druhých soutěžících s dost silným signálem se svými výzvami. Horší to bylo s příjmem kdy nás, ale i některé na pásmu nepobírali. Nu což takový je éter.

Ještě jednou děkuji všech za podporu a těšte se na vyhodnocení.

Jenom připomínám, že letos opravuje deníky Tomáš Mobil Roudnice a já v nich provádím konečnou korekci (velkou korekci 😀 sorry Tome)

MateS FM a abych nezapomněl „DĚKUJI VOJTO

Vysílací studio
Antény
0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře