Jak to vypadá

Ahojky lidi, pro zpestření čekání na výsledky zde napíšu pár řádků k průběhu hodnocení letošního ročníku.

Jelikož sleduji i jiné CB weby napadlo mne posečkat jak dopadnou debaty a podle nich se tak trochu přizpůsobit. Musím říct, že nebylo třeba a podle toho co doposud mám opraveno (cca 90%) jste se na letošní psaní deníků připravili velice dodře. Ano byl jsem benevolentní v některých případech, ale i tak Vám musím zatleskat. Zatím z 1717  zkontrolovaných spojení bylo 28 neuznáno tj. 1,63 % a tj. fakt dobré číslo.

Hodně chyb se objevilo v psaní mezery před /p /m přiklad: Mišo Brezno/p Pohnilá_805m, tohle však nebyl důvod k neuznání

Nejvíce chyb a to 8 bylo, že chybělo /p nebo /m a to už je důvod k neuznání

Další problém vidím a nechápu ho 😤 , proč proboha používáte Export do XLS (do Excelu).
Naléhavě Vás prosím neexportujte svůj deník v programu Deník Cl6 do excelu (soubor s připonou .xls), ale posílejte originál soubor s příponou .c6v, který najdete ve Windows 10 ve složce  C:\Program Files (x86)\CBDX\denikcl6\UlozisteDat, kde jste si jej automaticky uložili.
Pokud si nevíš rady s programem Deník Cl6 od Bohouše Česká Lípa prosím kontaktuj mne a já rád pomohu (telefonicky, sdílenou plochou, přes Skype atd., prostě všemi způsoby).

Ano EC39 včetně LC36 (omluva emailem 2.10.) vysílali a hlásili se volacím znakem a přesto deník nedodali a ještě deník vystavili na internetu před lhůtou Bod 13. propozic jelikož deník nedodali nemohu je ani postihovat, ale ptám se PROČ? Pro naši, vlastně i podobné soutěže je stěžejní největší počet deníků pro křížovou kontrolu.
Možná zakomponuji do propozic, aby mi před začátkem a koncem vysílání soutěžící poslali SMS, že opravdu vyjeli a vysílají. Co vy na to?

Dále bych poprosil pana Žábu, aby když se přihlásí do soutěže, aby vysílal do soutěže a nedělal z toho holubník 😀

No a tj. asi tak vše. Děkuji za pozornost MateS FM

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře