Kontrolka na kótě Chata Vyškovec

Ahoj přátelé, i letos jsem se rozhodl Vás slyšet osobně v Éteru a tak po dlouhém plánování (a přemlouvání) vyrážím na kopec. Cesta až na místní rallye u Bojkovic, kde byl zákaz vjezdu (Waze zklamal) byla perfektní. Dokonce i benzín kousek před Vizovicemi stál 36.80Kč. A to je slušná cena.
Cestou ještě navštěvuji Favority na Mikulčáku a pak rychle na Vyškovec.

Kopec, spíš kóta Chata Vyškovec ve stejném lokátoru jako Mikulčin Vrch je pěkně otevřený do všech stran se slušnou vyhlídkou a slušnou hospodou kde však dneska byl sraz motorkářů a ti zabrali jak hospodu, tak i veškeré ubytování. Takže noc v autě mne nemine.

Jedno je jisté. To, co mě čekalo před, během i po portejblování za počasí jsem fakt ještě během PE33 nezažil. Samozřejmě krom nultého ročníku kde jsme ani na kótu nevyjeli. Koukal jsem dozadu na všechny ročníky PE33 a letos to bylo za posledních 15 let fakt nejhorší počasí po oba dny. Hnus.

Auto a anténa

Podle hlášek na netu měla být nějaká vysoká aktivita na slunci a ta se měla také projevit na pásmu, ale jakožto neznalý těchto termínů mi to vlastně bylo jedno. Éter zarušený moc nebyl, a i přesto nebylo nic dalekého slyšet. A tak s podprůměrným výsledkem jsem to hned jak přestalo trochu pršet naházel do auta a ujížděl odtamtud pryč.

Takže se těším na vaše důkladně doma zkontrolované deníky.

Mates

MateS FM

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře